pascalauTrupa lui Adrian Abrudean și-a mai trecut în cont trei puncte reconfortante după duelul cu Șofronea, duel a cărui primă manșă și-a adjudecat-o și în tur, la scor mare. A fost atunci 5-0 pentru alb-albaștri, acum zărăndanii s-au impus cu 3-0, după goluri semnate de ofensivii Drăgan (20), Petcuț (23) și Nădăban (86).
„E foarte bine că au înscris, sunt atacanți și mijlocași ofensivi, dar dacă înscriu și fundașii, nu ne supărăm”, a glumit portarul Ovidiu Pașcalău.
„Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, ei au avut o singură ocazie, prin Liga, în rest tot a fost la discreția noastră. Ne bucură, pe lângă cele trei puncte, faptul că nu am luat gol. Urmează meciul de la Curtici, au echipă bunicică, dar să sperăm că ne vom bucura de cele 3 puncte. Vine apoi duelul cu Sântana, dacă ne impunem în ambele, ne putem gândi că vom termina cu sigu­ranță pe primul loc. Ar mai fi un meci greu la Gloria, dar având în vedere punctele care ne despart, nu cred că vor fi probleme”, a continuat goalkeeper-ul Ineului.
Ineu: Paşcalău – Malancu, Sabău (Iaroș), Cornea, Sg. Popa (Voștinar), Georgiu, Iambor, Cip. Berar (M. Talpaș), G. Petcuț (Șulumberchean), Drăgan, Nădăban.
Șofronea: Brutyo – Sînt (Bodescu), Ursoi (Junc), Savin, Bura, O. Moisă (C. Popa), Liga, Gherasă, Mariș, Arhilie (Demian), Mărușter.
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Alina Mihoc, Cristian Negrilă. Observatori: Florin Dumitru, Daniel Scridon.

Recomandările redacției