copilTrupa lui „Știli” Abrudean s-a impus la limită în fața fostului său coleg de la Ineu din sezonul 2004-2005, Roland Nagy. Acesta din urmă avea să-și înceapă cariera de antrenor chiar în Țara Zărandului, un sezon mai târziu, pe când actualul tehnician al gazdelor era încă om de bază în linia de mijloc. Bihoreanul Tătar a marcat, în minutul 20, unicul gol al confruntării de pe „Armonia”, arenă a cărei suprafață a pus în încurcătură jucătorii ambelor formații.
„Ne-am atins obiectivele pentru această etapă a pregătirii. Am avut momente destul de bune, în condițiile în care terenul denivelat ne-a pus destule probleme”, a punctat Adi Abrudean, care a contat pe aportul unui fundaș proaspăt sosit, Bogdan Țoca, fost la FC Bihor. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de potențialul fotbalistului și speră ca în cel mult două zile să concretizeze discuțiile.
„Din păcate îl pierdem pe Covaci, e suspect de hernie inghinală, azi i-au apărut din nou durerile, probabil se va opera”, a adăugat antrenorul alb-albaștrilor.
Amicale şi la sfârşit de săptămână
„A fost un antrenament util și atât. Ne mulțumim că nu ne-am accidentat pe terenul greu”, a comentat și Radu Anca, team-managerul de la UTA II, a cărui tabără se pregătește pentru încă două zile cu meciuri amicale. Astăzi, de la ora 14, arădenii sunt la Caransebeș, față în față cu team-ul lui Alin Artimon (lider în C4), iar sâmbătă joacă pe Șega împotriva celor de la Mama Mia Becicherecu Mic. Tot sâmbătă, Ineul întâlnește, în Ungaria, echipa lui Claudiu Drăgan și Răzvan Fritea, Gyulai Thermal FC.
Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Voștinar, Georgiu, Francescu, Necșulescu, Tătar – Băd, Drăgan. Au mai jucat: Bak – Hrezdac, Chirilă, Covaci, Talpaș, Tomuț, Kocsis.
UTA II: Bodea – Raț, Botiș, Wild, Suslak – Cl. Popa, Varga, Stănaia, Pavel, Vlad – Bulza. Au mai jucat: Mitrea – Hlistei, Gheorghiță, Luca, Cotoc, Pantea, Leucuța, Copil.

Recomandările redacției