Contra s-a înţeles cu chinezii de la Guangzhou R&F, Getafe primește bani pentru „Guriță”

0
257

GETAFE NEW HEAD COACH ROMANIAN COSMIN CONTRAGruparea Guangzhou R&F s-a înţeles cu tehnicianul echipei Getafe, Cosmin Contra, pentru un contract de cel puţin două milioane de euro pe sezon, românul urmând să meargă în China în luna ianuarie, informează cotidianul As, fără a preciza durata acordului.
Potrivit sursei citate, Guangzhou R&F va plăti clubului Getafe un milion şi jumătate de euro pentru Contra.
„După o săptămână de negocieri, s-a ajuns la o înţelegere ieri (n.r. – miercuri). Contra nu a putut să refuze oferta echipei chineze, care îl va plăti cu două milioane de euro net pe sezon, plus un bonus de jumătate de milion de euro în cazul realizării obiectivelor. Probabil Contra va conduce echipa Getafe pentru ultima dată duminică, la Granada”, notează jurnalul spaniol.
Guangzhou R&F a obţinut şi transferul fotbalistului spaniol Michel, care a jucat în prima parte a acestui sezon la Getafe, sub formă de împrumut de la Valencia. Gruparea chineză va plăti clubului Valencia un milion de euro pentru Michel, care de asemenea se va alătura echipei din China în luna ianuarie.
Cotidianul Marca scrie că Guangzhou R&F a anunţat pe site-ul oficial că s-a înţeles cu tehnicianul român şi cu Michel. „Contra urmează să plece în China pentru a semna contractul despre care nu s-au oferit detalii. La fel, Michel va pleca în curând în China pentru a face vizita medicală şi a semna contractul” , adaugă Marca.
Cosmin Contra a preluat conducerea tehnică a echipei Getafe în luna martie, reuşind salvarea formaţiei de la retrogradare în sezonul trecut.
Guangzhou R&F, locul trei în clasamentul campionatului chinez, a rămas fără antrenor la 10 noiembrie, când Sven Goran Eriksson a plecat la Shanghai SIPG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.