Contract nou de închiriere pentru Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș

0
715

După scandalul politic dintre consilierii opoziției și ai puterii, în Consiliul Județean, Spitalul de la Căpâlnaș a intrat din nou în legalitate, din punct de vedere al imobilului în care își desfășoară activitatea. De la finele lunii trecute, unitatea spitalicească nu mai avea din punct de vedere legal, contract de închiriere pentru imobilul în care funcționează.

Chiar de 1 aprilie a fost încheiat un nou contract de închiriere pentru Spitalul de Psihiatrie de la Căpâlnaș, potrivit reprezentanților Consiliului Județean. „Contractul de închiriere a încetat în data de 1 aprilie, iar pacienții riscau să fie evacuați sau spitalul risca alte consecințe legale.

Pentru protejarea pacienților și ca spitalul să funcționeze în continuare în condiții de legalitate, managerul Spitalului de Psihiatrie Căpâlnaș a decis să încheie, la data de 1 aprilie anul curent, un alt contract de închiriere, pentru același imobil. Este vorba despre un contract nou, între spital și proprietar și nu despre o prelungire a vechiului contract“, menționează reprezentanții Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.