Contracte pe bandă rulantă pentru firmele preferate ale Direcției Silvice

0
605

Peste 11.000 de euro pentru renovarea unui apartament al Ocolului Silvic Gurahonț, asta în condițiile în care un apartament cu două camere în Gurahonț costă până în 10.000 de euro. Direcția Silvică Arad a atribuit, la sfârșitul lunii februarie, „pe repede înainte”, adică fără licitație, unei firme din Gurahonț, un contract de aproape 57.000 de lei pentru renovarea unui apartament.

Ofertantul trebuie să facă dovadă că a executat în ultimii 3 ani, calculați de la dată limita de depunere a ofertei, lucrări similare în valoare cumulată de minimum 90.000 lei fără TVA . – Completare DUAE. Certificări de bună execuție (recomandări, procese verbale de recepție sau orice documente relevante care să confirme execuția lucrării), din care să rezulte valori, perioade de execuție, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați”, conform SEAP.

Potrivit anunțului de atribuire 1011839/18.02.2019, valoarea contractului este de 56.301 lei, fiind vorba de apartamentul nr. 4 al  „blocului de locuințe de serviciu al O.S. Gurahonț”. De menționat că, încă n-au început lucrările, contractul fiind atribuit recent. Direcția Silvică Arad, unitate fără personalitate juridică a Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, a mai renovat un alt apartament al aceluiași bloc, imobil la parterul căruia locuiește d-l Harja, șeful de district Honțișor, nimeni altul decât mândrul proprietar al unei pescării care funcționează fără aviz de mediu, pe raza comunei Gurahonț (și aparținând Ocolului Silvic). Și care locuiește la Honțișor.

Potrivit unor informații, un alt apartament al imobilului „de serviciu”, de pe strada Petre Uglis, a fost renovat anul trecut, lucrările fiind finalizate deja, lucrări de lux – contractul fiind tot de circa 50.000 de lei. Reprezentanții DS nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.