Contractul cu firma care „s-a ocupat“ de lucrările la drumul Arad – Șiria, miroase a reziliere

0
1044

 

de VOICU SIDA 

În cele din urmă am ajuns la concluzia că au dreptate cei care au contestat vehement firma care a început lucrările la drumul Arad – Șiria – Pâncota. Poate noi i-am compătimit pe acei cetățeni turmentați care i-au înjurat pe cei care fac drumul, dar se pare că au avut dreptate în ceea ce privește calitatea lucrărilor efectuate de această firmă. Nici nu mai îmi vine să îi spun numele acestei firme, din cauza căreia mama mea a fost înjurată și, bineînțeles, a președintelui Consiliului Județean, Iustin Cionca. Vezi Doamne, că presa este de vină pentru că șantierul de pe Arad – Șiria este pustiu. Nici măcar păsări nu mai sunt prin mărăcinile alea de pe marginea așa-zisului drum.

Acum să auziți părerea unui specialist care este cu ochii pe ce se întâmplă și ce se aude despre „Drumul groazei“: circulă zvonurile că firma care lucrează s-a trezit cam la jumătatea lucrărilor să facă probe pe natura terenului, așa ceva fiind inadmisibil.

De la Pâncota la Mâsca au început să sape când erau precipitațiile mai mari. Vă dați seama că s-au făcut infiltrații de apă în structura drumului, ceea ce va fi de acum de așteptat să se facă burdușiri. Și atunci de ce vorbim că la fotbal și la drumuri se pricep cu toții?

Uitați-vă că de data aceasta așa este, că eu vorbesc din experiență, lucrând în domeniu, la Drumuri Timișoara. Pe ce a făcut acest constructor până acum nu poate oferi garanție, în special la ce trafic este pe zona Arad – Șiria – Ineu. Vă rog să notați: nici o lună nu va rezista drumul! Între Horia și Șiria este catastrofă. Acum, sigur că depinde de beneficiar. Ce verdict va da dirigintele, ce fac și ceilalți… Dar, în concluzie, cu acest drum nu este de joacă.

Dacă acum a cedat structura drumului, ce va fi mai departe? Parcă este un blestem, atât pentru drumul acesta cât și pentru beneficiar, că au dat peste un asemenea constructor atât de slab“, ne declară inginerul.

Dar cum nimeni nu a fost găsit încă vinovat, parcă miroase a reziliere. Nu ar fi imposibil una ca asta.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.