Controale „de pandemie” prin mijloacele de transport în comun și stații

1
594

Începând din această săptămână, polițiștii locali arădeni cu atribuții de ordine publică desfășoară acțiuni  preventive în stații și în mijloacele de transport în comun pentru a determina o mai rigurosă respectare a măsurilor adoptate la nivel național și local în vederea combaterii pandemiei COVID-19. Prezența echipajelor în locurile cu potențial ridicat de infectare survin ca urmare a creșterii  incidenței numărului de infectări în municipiul Arad.

„Polițiștii locali le recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție și distanțarea fizică, atât în scopul protejării celor din jur cât și pentru evitarea măsurilor sancționatorii prevăzute de lege. Aceste acțiuni ale patrulelor continuă, fiind planificate atât zonal, cât și pe categorii de activități desfășurate pe domeniul public”, au transmis cei de la DGPL Arad.

1 COMENTARIU

  1. Ce distantare sociala sa fie,cand autobuzele sunt arhipline?despre ce vorbim totusi?Mi e sila cand citesc ca se fac controale…faceti controale sa vedeti in ce conditii calatoresc navetistii…acolo faceti controale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.