Control judiciar pentru un arădean care a încercat să mituiască un polițist rutier din județul Olt

0
318

Un bărbat din municipiul Arad a fost depistat conducând un autoturism cu 109 km/h pe raza localității Grădinari din județul Olt. Bărbatul a încercat să îl mituiască pe polițistul rutier cu 100 de euro, însă acesta din urmă a sesizat D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Olt.

„Miercuri, 7 aprilie a.c., ca urmare a denunțului unui agent de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au identificat un conducător auto asupra căruia au fost dispuse măsuri de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Arad, a condus un autoturism pe raza localității Grădinari, cu viteza de 109 km/h.

Pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere și a nu fi sancționat pentru lipsa dovezii înlocuitoare certificatului de înmatriculare, conducătorul auto a oferit polițistului care completa procesul-verbal de sancționare, suma de 100 de euro.

Polițistul a sesizat imediat situația la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Olt, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului.

Față de conducătorul auto, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul DGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.