Conturile utiștilor au fost alimentate înainte de Paști

0
221

UTA este printre puținele cluburi din România ce nu a tăiat salarii sau a suspendat contracte, deși e cunoscut faptul că în contul clubului cam bate vântul. Banii din transferul lui Stahl la Astra nu au venit încă, Primăria a blocat acordarea fondurilor nerambursabile câștigate prin proiect (2,9 milioane de lei), iar alte venituri în plină perioadă de pauză cauzată de epidemia de coronavirus nu prea există.
Și, totuși, conducerea clubului a găsit resurse pentru ca jucătorii, antrenorii și restul angajaților clubului să-și încaseze o parte din salariul pe luna februarie chiar înainte de Paști.
„Cu toate că finanțarea echipei este suspendată în această perioadă, ne bucurăm că înaintea Sfintelor Sărbatori de Paşti am reușit să virăm în conturile jucătorilor și a persoanelor din stafful administrativ o parte a salariului. Pro­fităm de ocazie și urăm pe această cale «Sărbatori fericite și un Paste luminat!» tuturor suporterilor și a celor care iubesc această echipă. Să dea bunul Dumnezeu să trecem, împreună, cu bine peste această perioadă și să ne revedem sănătoși cât mai curând posibil”, a transmis Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”, în Vinerea Mare.
Campionatul ligii a doua e oprit de pe 13 martie cu UTA conducând detașat în clasament, cu 11 puncte peste principalele urmăritoare, CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.