Copaci, decisiv cu primele goluri în „alb-roșu”: „Mister susține că am simț în fața porții și mă trimite mereu în careu la fazele fixe”

0
696

UTA a rezolvat meciul cu Farul marcând nu mai puțin de patru goluri, prin jucători din compartimente diferite. Fundașul Paul Copaci chiar a reușit dubla pentru „roș-albi” la primul său meci ca titu­lar pe arena „Motorul”, deși se afla în lot și în urmă cu două-trei sezoane.
Înaltul apărător a apărut de fiecare dată în gura porții la centrările lui Vădrariu și Rus și, practic, s-a dovedit decisiv pentru echipa sa. „A fost un meci dificil pe o căldură infernală și un teren greu. Sunt fericit că am reușit să câștigăm și că am reușit să marchez primele mele goluri pentru UTA, în Liga a II-a. Mă bucură jocul echipei, rezultatul, mai puțin faptul că am luat totuși două goluri. Dar, până la urmă, atâta timp cât dai cu cel puțin un gol mai mult ca adversarul îți atingi scopul și asta am reușit noi astăzi. Repetăm mult la antrenamente inclusiv fazele fixe. Mister mă trimite mereu în careu, susține că mereu simțul acela, calitatea de a apărea pe­riculos în fața porții adverse. Se știe că am mai dat două goluri și în meciurile amicale, dar – bineînțeles – nu le pot compara cu cele de astăzi”, susține fotba­listul de 20 de ani ai „Bătrânei Doamne”, care de-a lungul carierei sale a evoluat și pe posturi ofensive, cum ar fi al doilea atacant sau mijlocaș central. „Poate că a contat și acest lucru, dar și mai importantă este talia în acest fel de faze fixe. Poate, am fost și puțin norocos azi, dar și șansa face parte din joc. Sunt bucuros azi, dar de luni, atât eu, cât și colegii mei, vom fi cu picioarele pe pământ pentru a pregăti cât mai bine meciul de la Brăila. Trebuie neapărat să câștigăm acolo pentru a confirma jocul bun făcut azi”, a adăugat utistul.
Copaci a fost înlocuit în minutul 69 de Ionuț Popa și asta pentru că: „Luni am făcut o entorsă și toată săptămâna m-am antrenat simțind niște dureri. Prin minutul 60, am simțit că nu mai dau același randament și mi-am cerut schimbarea. Într-adevăr, această zi va rămâne una specială pentru mine, iar pentru asta aș vrea să-i mulțumesc și familiei mele. Ea a avut mereu încredere în mine, ei îi dedic cele două goluri”.
Paul Copaci e component al generației 1997-1998 crescută de Cristian Păcurar și Francisc Tisza, iar ultimul sezon l-a petrecut în împrumut, la Olimpia Satu Mare și CSM Școlar Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.