lipova copiiPentru copiii din echipa de fotbal a Clubului Sportiv Şoimii Lipova, toamna a adus în acest an nu doar un nou an şcolar, dar şi o nouă perioadă foarte importantă pentru cariera lor de viitori fotbalişti.
Şi pentru ca totul să înceapă în cel mai frumos mod şi pentru ca aceşti copii extrordinari să pornească la drum cu mult curaj şi încredere, cel mai frumos cadou pe care puteau să îl pri­mească la început de carieră a ajuns în mâinile lor. Surpriza a venit din partea firmei PL  NORIS, reprezentată de Dl. Manfred Pletl, care a hotârât să fie alături de aceşti copii, dăruindu-le pentru început, echipamente complete de joc, ceea ce a adus o bucurie imensă celor mai mici dintre fotbaliştii Clubului Sportiv Şoimii Lipova.
Echipa de fotbal – Copii, anii 2004-2005, îndrumată de prof. Ion Stoica, a avut parte de această frumoasă surpriză venită sub forma unei sponsorizări, din partea companiei Pl Noris S.R.L, în cadrul unei întruniri organizate special pentru înmânarea noilor echipamente.
Astfel, micii fotbalişti, însoţiţi de antrenorul lor şi de părinţi, au participat, la o întâlnire foarte importantă pentru ei, întâlnire la care au fost prezenţi Mircea Jichici – primarul oraşului Lipova, Dl. Manfred Pletl – reprezentant firma Pl Noris S.R.L. şi Sorin Rusu – director Spitalul Orăşenesc Lipova.
Întâlnirea a avut loc la Sala de Sport a Oraşului Lipova, unde copiii, foarte fericiţi şi mândri de noile lor echipamente, s-au prezentat în faţa invitaţilor  în noile echipamente complete de joc pe care le-au primit din partea firmei Pl Noris, ei fiind foarte încântaţi şi nerăbdători să le îmbrace.
Cu o strângere puternică de mână, atât Dl Manfred Pletl, cât şi Dl Mircea Jichici i-au felicitat pe copii pentru talentul, seriozitatea şi ambiţia de care dau dovadă, pregătindu-se intens, într-un ritm foarte bun  pentru viitoarele campionate de fotbal la care vor fi înscrişi. Deşi sunt la începutul carierei lor de fotbalişti, copiii, cu vârste curpinse între 8 – 9 ani,  sunt foarte siguri că în viitor vor deveni marii fotbalişti ai oraşului, această sponsorizare fiind una foarte bine-venită la începutul unui drum atât de important pentru ei.
Primul meci în noile  echipamente
Sponsorizarea venită din partea firmei Pl Noris nu putea să ajungă la copiii care formează echipa de fotbal a Clubului Sportiv „Şoimii Lipova” – anii 2004-2005, într-un moment mai po­trivit, acest cadou fiind oferit copiilor cu doar două săptămâni înainte de primul meci din cariera lor de fotbalişti.
După ce acum o săptămână şi jumătate aceşti copii erau în culmea fericirii pentru noile echipamente de joc primite, acum, ei se pregătesc deja să joace primul meci pentru Clubul Şomii Lipova, sub îndrumarea antrenorului lor, prof. Ion Stoica.
Echipa de  fotbal, formată din cei 14 copii: Brândă Adrian, Suătean Andrei, Rusu Andrei, Crişan Sergiu, Crişan Paul, Cădar Ianis, Butar Eric, Madaş Răzvan, Pop David Lupău Daniel, Băragă Mihai, Păşcălău Patrick, Cocan Elisei şi Sălăşan Denis se va deplasa miercuri, 25 septembrie 2013 la Chişineu-Criş, unde va juca contra echipei de copii, reprezentantă a  Asociaţiei Sportive „KICKERS Chişineu-Criş”, primul meci pentru Clu­bul Sportiv „Şoimii Lipova” al acestei noi generaţii de fotbalişti.
Acest prim meci al copiilor lipovani este unul amical, dar cu toate acestea emoţiile şi dorinţa de a fi cei mai buni sunt foarte mari în sufletele micilor sportivi, pentru ei, această zi reprezentând startul unei noi perioade.
Noile echipamente de joc, de care copiii sunt foarte mândri, nu puteau să fie puse în valoare mai bine, decât prin jucarea acestui prim meci, în care copiii vor da tot ce au mai bun pentru a învinge.
Oferirea echipamentelor este doar prima dintre sponsorizări, urmând ca pe viitor, copiii să aibă parte şi de alte surprize care vor consta în mingi şi alte echipamente de care orice fotbalist are nevoie în evoluţia sa.
Prin acest gest extraordinar pe care l-a făcut pentru copiii care formează echipa de fotbal a Clubului Şoimii Lipova, firma Pl Noris S.R.L., reprezentată de Dl. Manfred Pletl, consideră că este cel mai bun mod de a fi alături de aceşti copii talentaţi şi de a-i susţine.
Pe această cale, atât copiii, alături de antrenorul lor, cât şi părinţii doresc să transmită mulţumiri speciale firmei Pl Noris şi în special domnului Manfred Pletl, aceştia fiind convinşi că vor avea o carieră presărată cu victorii în aceste echipamente.

Gabriel Constantinescu

  • Claudia Dehelean spune:

    In aceasta echipa am colegi si fosti colegi :colegi Crisan Segiu ,Brinda Adrian,Butar Erik,Salasan Denis,Rusu Andrei si fosti colegi Suatean Andrei.:)))

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției