ineujunUna dintre cele mai strânse întreceri rezervate copiilor la Cupa Cotta s-a consumat la grupa de vârstă 2003. Aici, LPS Banatul și CS Ineu s-au dus braț la braț, au terminat la egalitate de puncte, dar timi­șorenii au avut avantajul meciului direct și s-au clasat primii.
Micii fotbaliști zărăndani au trebuit să se mulțumească cu o poziție secundă, ce înseamnă – însă – foarte mult pentru ei. „Am început să strâng această grupă de aproape doi ani de zile, dar – practic – de doar patru luni de zile ne-am antrenat constant. Au fost unele probleme, dar acum s-au rezolvat și am obținut rezultat destul de bun. Am efectuat și un cantonament de patru zile la Doro­banți, pentru care dorim să-i mulțumim finanțatorului clubului, Roland Szabo. Am reușit până la urmă să formăm un grup bun și unit, în care mai suntem pregătiți să integrăm câțiva jucători de aceeași vârstă și poate chiar mai mici cu un an, doi. Cel puțin până la începerea anului școlar, antrenamentele au loc în cursul dimineților de luni, marți și joi, pe terenul din Dorobanți”, ne-a mărturisit Marius Ciubăncan.
Revenind la turneul Cotta, Eduard Ohrinciuc a fost desemnat cel mai bun jucător de la categoria de vârstă 2003, ceilalți remarcați fiind Fabian Szikszai și Alberto Țica. Totodată, Ciubăncan a folosit și un fotbalist de zece ani, David Varga, dar și unul de 9 ani, Balázs Buza. Lotul de jucători îi mai cuprinde pe: Matei Milak, Adrian Iana, Andreas Kiss, Alexandru Roşca, Alexandru Pui, Darius Bun, Lorenzo Mureşan și Mark Némedi.
CS Ineu se va înscrie în campionatul Asociației Județeane de Fotbal rezervat grupei de vârstă 2002.

Recomandările redacției