Concursul „De la meșteșug la artizanat eco”, organizat de Centrul Cultural Judeţean Arad în şcolile din Sebiş, Ineu, Vladimirescu şi Pecica, a stârnit interesul a peste 200 de copii din clasele a V-VII. Copiii au confecţionat ornamente şi obiecte de artizanat din materialele reutilizabile pe care, de obicei, le aruncăm sau despre care, de cele mai multe ori, spunem că nu pot avea valoare.

Astfel, câștigătorii de la Liceul Teoretic Sebiş sunt: Locul I – Adrian Hurrelbrink (cls. a VII-a A); Locul II – David Todea (cls. a VII-a A); Locul III – Alexandru Birta (cls. a VII-a C).

Concursul De la meșteșug la artizanat eco și-a desemnat și câștigătorii de la Colegiul „Mihai Viteazu” Ineu. Copiii care au avut cele mai reușite lucrări și se află pe locuri fruntașe sunt: Locul I – Silvia Duma (cls. a V-a A); Locul II – Cassiopeia Brait – Grigorescu, Giorgiana Dehelean și Teodora Covaci (cls. a V-a B);
Locul III – Nectaria Petcut (cls. a V-a A).

Câștigătorii concursului De la meșteșug la artizanat de la Școala Gimnazială din Vladimirescu sunt: Locul I – Mara Tănase (cls. a V-a A); Locul II – Ștefan Zlagnean (cls. a V-a A); Locul III – Ingrid Caraba (cls. a V-a A).

Câștigătorii de la Școala Generală nr. 2 din Pecica sunt: Locul I – Andreea Magyar (cls. a VII-a A); Locul II – Sebastian Sofrac (cls. a V-a B); Locul III – Karina Rognean (cls. a V-a A).

În fine, câștigătorii concursului De la meșteșug la artizanat” de la Liceul Teoretic Gheorghe Lazăr din Pecica, sunt: Locul I – Denisa Zabos (cls. a V-a A); Locul II – Vlad Bella (cls. a VII-a A); Locul III – Kinga Molnar (cls. a VII-a B).

Recomandările redacției