Copiii din Lipova vor primi lapte şi fructe din producţie proprie

0
402

Orașului  Lipova i-a fost repartizat de către Consiliul Judeţean,  bugetul necesar pentru finanțarea cheltuielilor privind „Programul pentru școli al României”, aferente celor trei tipuri de produse: produse de panificație, lactate şi fructe. Valoarea totală a bugetului este de 92.000 de lei, raportată la numărul total al beneficiarilor programului din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi pentru elevii din învățământul primar şi gimnazial de stat şi particular din orașul Lipova, în anul școlar 2020-2021.

Pentru fructe și legume a fost alocată suma de 16.000 de lei, pentru lapte și produse lactate 36.000 de lei, iar pentru produsele de panificație 40.000 de lei. Primăria Lipova va derula individual procedurile de achiziție a produselor, care vor fi furnizate în funcție de necesitățile concrete.

Urmare a întâlnirilor de lucru desfășurate la Consiliul Județean Arad și a expunerii posibilităților de a prelua acest program pe plan local, primăria Lipova a fost singura din județul Arad care a decis să gestioneze achiziția de produse pentru unitățile școlare din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.