copilTrupa din Țara Zarandului a trecut la limită de Nova Mama Mia Becicherecul Mic în amicalul disputat sâmbătă dimineață în orășelul arădean.
S-a încheiat 1-0, cu unicul gol al meciului înscris de Dumitru Copil în minutul 20, după un penalty obținut de Radu Popa.
Adrian Abrudean a început cu Cioară – Tătar, Bilia, Nicolau, Suslak – Francescu, Iambor – Copil, Petcuț, Popa – Băd. După pauză, în efectivul alb-albastru și-au mai făcut loc Rusu – Cornea, Talpaș, Berar, Georgiu, Covaci, Pirtea, Șulumberchean.
Lui Ciprian Malancu, ineuanii i-au urat „Casă de piatră!”, apărătorul primind o învoire pentru luna de miere, iar Bier s-a antrenat separat de colegii săi.
„S-a jucat echilibrat, principalul adversar a fost căldura foarte mare. Am arătat și lucruri bune și mai puțin bune. Mă mulțumește faptul că nu am luat gol, dar jocul, trebuie să recunosc, a fost mai slab decât în partidele precedente. Există, firesc, și o oarecare oboseală la nivelul lotului. Dar înseamnă că am lucrat des­tul de bine, iar băieții au învins o echipă incomodă”, a concluzionat „Știli”.
Miercurea viitoare, Ineul merge în județul Bihor pentru un duel cu Crișul Sântandrei, iar sâmbăta viitoare, cu ocazia Zilelor Ineului, Georgiu și colegii săi primesc vizita renăscutei Ripensia Timișoara.

Recomandările redacției