Copil: „Am văzut suporterii așa cum erau înainte, dar noi nu ne-am ridicat la nivelul lor”

0
188

FOTO (Ciprian Petcuț)

Printre arădenii care nu apucaseră să simtă fiorul unui derby al Vestului s-a numărat și Dumitru Copil. Intrat după pauză în luptă în locul lui Strătilă, „Mitruț” a avut șansa golului după numai două minute, dar execuția sa din lovitură liberă a trecut puțin pe lângă vinclu. Au mai fost și alte situații în care mij­locașul a fost periculos la poarta lui Gakos, dar la final a trebuit să se mulțumească cu o remiză ce nu îl mulțumește la prima sa „ciocnire”. „Fiecare jucător, mai ales dacă este arădean are în sânge dorința de a juca și câștiga cu Poli. A fost un derby așteptat de toată lumea, ne pare extrem de rău că nu l-am câștigat, cu toate că ocazii au fost. Dar, pe un asemenea teren e foarte greu să construiești, să controlezi mingea. A fost mai mult un meci de forță, de luptă, cu mingi aruncate aiurea în careu, la bătaie. Am mai dat de terenuri grele și la Liga a III-a, dar la Liga a II-a ai alte așteptări. Însă, la noi e orezărie, nu poți să joci decât polo. Păcat, mergem mai departe, trebuie să câștigăm următoarele meciuri”, au fost cuvintele fotbalistului de 26 de ani, imediat după încheierea partidei cu Poli.
Regretul ratării celor trei puncte este cu atât mai mare pentru Copil, cu cât: „Azi (n.a. duminică) am văzut suporterii așa cum erau înainte, dar noi nu ne-am ridicat la nivelul lor. Le mulțumim pentru susținere, îi rugăm să fie alături de noi așa la fiecare meci”.
În fine, mijlocașul „alb-roșilor” nu înțelege exact de ce Horațiu Feșnic l-a pus pe Chindriș să repete penalty-ul, pentru ca la a doua încercare arădeanul să rateze: „Nu știu ce a văzut arbitrul de a cerut repetarea. Ar fi văzut că au intrat jucători de la noi în careu, nu știu și nu vreau să comentez. Au muncit atât cei care au fost de la început, cât și cei intrați pe parcurs, ne-am dorit enorm victoria, dar revenirea pe tabelă s-a produs prea târziu”, e încheierea lui Copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.