Copil de 15 ani și mama sa, din Argeș, uciși de concubin. Criminalul și-a anunțat crima cu o lună înainte, la televizor

0
451

O femeie din județul Argeș și fiul ei, în vârstă de 15 ani, au fost omorâți, duminică, suspectul principal fiind fostul concubin al acesteia. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă.

Dubla crimă a fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici, comuna Mihăeşti.

Agresorul a fost imobilizat de poliţişti în timp ce încerca să se sinucidă, provocându-şi tăieturi cu cuţitul în zona gâtului. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti, fiind în stare gravă. El se află acum în operație, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş fac acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Bărbatul care și-a ucis soția și fiul vitreg în județul Argeș, în cursul zilei de dminică, 16 mai, apăruse într-o cunoscută emisiune TV și dezvăluise că urmează să își ucidă partenera dacă îl va părăsi.

Criminalul a fost prezent în ianuarie 2021 în studioul emisiunii „Acces Direct”, alături de soția lui. Cei doi au avut o confruntare și o tentativă de împăcare, însă ceea ce ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă autorităților este mărturisirea pe care bărbatul o făcuse în fața unei țări întregi.

Bărbatul și-a acuzat soția de infidelitate și a amenințat-o direct cu moartea dacă îl va părăsi. Când moderatoarea l-a întrebat dacă ceea ce spune arată intenția lui reală, acesta a transmis că nu glumește și a declarat că plănuiește să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat de ce pe care și-o alesese drept parteneră de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.