minor agresat
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a inculpatului Neculai Ivan, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi de rele tratamente aplicate minorului.
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile.
“Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în zilele de 8 şi 9 octombrie 2014, bărbatul a exercitat acte de violenţă asupra minorului L.R., în vârstă de 4 ani şi 9 luni, aflat în îngrijirea lui, supunându-l pe acesta la tratamente ce i-au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică şi intelectuală”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.
Urmare actelor de violenţă exercitate asupra minorului, acesta din urmă a fost internat într-o unitate medicală, leziunile suferite necesitând pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Recomandările redacției