Mai sunt două zile până la „ciocnirea” a două dintre grupările cu mare tradiție din fotbalul românesc. Deși nu mai are savoarea confruntărilor din elită, disputa dintre UTA și Universitatea Cluj va angrena destule orgolii și ambiții. Arădenii doresc să revină la victorie după două meciuri mai puțin reușite, în timp ce „alb-negrii” par să țintească și ei sus cu Mihai Teja pe bancă.
Cu siguranță, „alb-negrii” au renunțat la mentalitatea de echipă mică, de puști, ceea ce îl determină pe Cristian Todea să afirme: „Dacă înainte de Pâncota spuneam că acel meci va fi cel mai greu, acum pot să spun că întâlnirea cu U Cluj e cea mai importantă. Vrem să demonstrăm că la Mediaș a fost doar un accident, pe care, spre bucuria noastră, duminică putem să-l reparăm printr-o prestație bună și un rezultat pe măsură”.
La rândul său, „Dulăul” a sesizat momentul bun al clujenilor, dar şi modul de abordare al partidelor. „Chiar dacă jucătorii sunt aceiași, sunt pe o pantă ascendentă. Au căpătat încredere în ei, iar de când au schimbat antrenorul joacă destul de ofensiv, nu mai au dificultățile de la început. Dădeau foarte greu gol, acum înscriu meci de meci. Ca și noi de altfel, care avem și avantajul experienței. Sunt destui fotbaliști la UTA care pot face diferența, iar publicul e și el de partea noastră”, a mai spus Todea.
„Alb-roșii” nu vor conta pe doi dintre mijlocașii săi, duminică. Dumitru Copil a strâns patru cartonașe galbene și este suspendat, în timp ce Cristian Dobrean s-a ales cu o contractură musculară la meciul echipei a doua cu Aqua Vest. Revin în circuit portarul Anca-Trip și atacantul Szekely.
Meciul UTA – U. Cluj se va disputa duminică, începând cu ora 11, pe arena „Motorul” din orașul nostru.

Recomandările redacției