Copilaş în culmea fericirii, după ce şi-a recuperat câinele pierdut

0
138

Copilul din Arad, care s-a îmbolnăvit de necaz, după ce şi-a pierdut câinele, are motive de bucurie, iar viaţa lui se schimbă de-acum, pentru că un bărbat care a aflat despre acest caz de la ştiri, le-a returnat căţeluşul. Alessio şi-a revenit din depresie şi de astăzi a mers şi la şcoală, după aproape 3 săptămâni de absenţă. „Mulţumită vouă, am reuşit să îl găsim. Vă mulţumesc foarte mult şi îi mulţumesc şi domnului că a fost rapid. Starea copilului meu s-a schimbat imediat, după ce a intrat în casă”, a spus Cătălina Stepan, mama copilului.

Prietenia dintre Pufi şi Alessio este atât de specială încât, atunci când căţelul s-a pierdut, băiatul s-a îmbolnăvit. „Câinele l-a ajutat enorm să se schimbe, în aşa fel încât băiatul era preocupat doar de acest căţeluş. S-a format o prietenie deosebită între ei”, a precizat mama copilului.

Pufi a dispărut în urmă cu exact o lună, iar de atunci Alessio nu a mai putut să meargă nici la şcoală. Disperată, mama băiatului a dat anunţuri peste anunţuri şi a lipit afişe cu poza câinelui în tot oraşul. Până la urmă, un bărbat care s-a uitat la ştiri şi a aflat că patrupedul pe care l-ar fi cumpărat de la nişte copii este chiar Pufi, căţeluşul dispărut, aşa că a contactat-o pe stăpâna şi, în schimbul unui telefon mobil, i-a înapoiat acesteia câinele. „Sigur l-a văzut la televizor şi dimineaţă m-a sunat şi mi-a spus să merg să verific dacă e el. Am fost acolo şi a sărit câinele în braţe la noi. Alessio, când l-a văzut, şi-a pus mâinile în cap. Tot timpul se joacă, de-abia aşteptam, să mergem la şcoală, pentru că a lipsit de când l-am pierdut”, a mai spus Cătălina Stepan. „Nu vreau să mai pleci niciodată de lângă mine”, a spus Alessio. Pentru a-şi recupera câinele, femeia i-a oferit celui care l-ar fi găsit pe Pufi un telefon mobil în valoare de câteva sute de euro.

(C.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.