ousmanePe terenul din Sînicolaul Mic, acolo unde a cunoscut gustul succesului în trei meciuri din cadrul Cupei României, UTA a dat piept cu Millenium Giarmata. A fost un bun prilej pentru Roland Nagy să verifice potențialul echipei sale chiar în compania unei colege din seria a IV-a a Ligii a III-a. După ce Ivănică și Burlă au trecut pe lângă deschiderea scorului în debutul meciului, dar și portarul Mitrea și fundașul Popa s-au remarcat salvând două goluri ca și făcute ale Giarmatei, Ousmane Gueye a deschis tabela cu o execuție frumoasă de la semi-distanță. Fratele lui Mansour a preluat o minge în lateral stânga și a șutat plasat la colțul lung: 1-0 (min. 33).
Repriza secundă a debutat cu un penalty ratat de timișeni, dar și cu un un gol al UTA-ei. Cel care marcat din interiorul careului, lateral stânga, cu un șut plasat la semiînalțime a fost același Ousmane Gueye. În minutul 70, scorul a devenit      3-0 pe arena din Sîncolaul Mic. Suslak a centrat de pe stânga, paralel cu linia de fund, portarul Giarmatei a fost depășit și Leucuța a împins balonul în poartă.
În fine, s-a făcut 4-0 cu zece minute înainte de final. Intrat în locul lui Ousmane, „secundul” Radu Anca l-a deschis pe Hlistei, care a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a punctat în poarta goală.
UTA a evoluat în formula: Mitrea – A. Popa (Voicu), Botiș, Filaret (Leucuța), Suslak – Copil (Hlistei), Varga (Cotoc), Nădăban, Burlă (Chindriș) – Ivănică (Dragoș), Ousmane (R. Anca).

Recomandările redacției