Cornel Țălnar: „Dacă obțineam un punct eram mulțumiți”

0
249

Brașovul a trăit periculos cu UTA. Cu 5 minute înainte de final nu avea niciun punct în traistă, pentru ca apoi să se trezească cu toate trei și cu largul concurs al arbitrilor.
Cornel Țălnar este exasperat de greșelile făcute de jucătorii săi în defensivă și a recunoscut că victoria a fost obținută cu șansă. „Felicit jucătorii pentru că au crezut până la final că pot întoarce rezultatul. Este o victorie muncită, obţinută în prelungiri. Din păcate, în prima repriză toți fundașii au făcut niște greșeli impardonabile, parcă acum i-am adus de la o nuntă și au intrat direct pe teren. Evoluția lor a depășit orice imaginație. Din păcate, aceste greșeli persistă de la meci la meci, iar acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj. Până la urmă și cu puțină șansă, pentru că trebuie să fim corecți și să recunoaștem că am avut și puțină șansă, am reușit să întoarcem rezultatul. Suntem pe locul 2, un loc ne­sperat de foarte multă lume ținând cont de toate proble­mele pe care le-am avut în această vară. Important este să ne adunăm, să ne strîngem și să vedem exact unde am greșit. Dacă mai prind un meci, două ca acesta, dau colțul pe bancă”.
„Țânțarul” a încercat să minimalizeze problemele de arbitraj acuzate de utiști. „La supărare, la nervi, Roland Nagy poate spune orice. Ce, ne-au băgat arbitrii mingea în poartă? La faza penaltiului am înţeles ca Istrati a fost tras, golul trei a fost va­labil. Eu am treabă cu băieții mei și trebuie să-i trag de urechi pe cei care au greșit și să-i felicit pe cei care au dat randament. Sincer, nu mai credeam în mi­nutul 90 că putem cîștiga. Dacă obțineam un punct eram mulțumiți’’, a declarat Țălnar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.