corona2Până la urmă, liderul seriei de Vest al ligii secunde ar putea scăpa de depunctare, dar şi este pe cale să-şi pună în ordine dosarul de licenţiere pentru primul eşalon. Liga2.ro scrie că vineri dimineaţă litigiul Coronei Braşov cu Oţelul Larissa pentru jucătorii transferaţi de acolo, Martac şi Ştefan, a fost stins, aşa că memoriile celor de la FCM Târgu Mureş şi FC Argeş vor fi respinse. În noul context, gruparea de sub Tâmpa rămâne principala candidată la promovare, aşa că meciul împotriva unei contracandidate directe pare prilejul perfect pentru ca teamul lui Bona să-şi demonstreze valoarea. „Depindem doar de noi să ne menţinem în fruntea clasamentului”, a punctat antrenorul braşovenilor.
Adrian Falub avertizează asupra ca­lităţii adversarului de duminică, însă, cu toate astea doreşte ca echipa sa să se întoarcă cu toate punctele de la Braşov.
„O echipă ce a adunat 28 de puncte şi este pe primul loc nu poate fi slabă. Dimpotrivă, trebuie respectată şi asta chiar dacă nu a început prea bine returul. Doar rezultatele au fost puţin imprevi­zibile, căci Corona mereu a jucat bine. Cu toate astea, putem şi trebuie s-o batem. Pentru asta, însă, nu mai avem voie să repetăm greşelile mari de la Mioveni. Am lucrat mult pe faza defensivă, dar şi la construcţie şi finalizare”, a precizat antrenorul „alb-roşiilor ”.

Recomandările redacției