Corvinul Hunedoara va reveni în fotbalul românesc. Ultrașii sar în ajutorul echipei

0
482

Ultrașii vin în ajutorul brandului Corvinul Hunedoara, o echipă de tradiție a Hunedoarei înființată încă din anul 1921. Pentru a putea readuce simbolul înapoi este nevoie de suma de 47.000 de euro. Anul acesta echipa împlinește 100 de ani, iar ultrașii s-au alăturat în campania de strângere de fonduri pentru a readuce echipa în fotbalul românesc. După recăpătarea brandului, echipa va activa din nou în eșalonul terț sau secund. Momentan echipa activează în liga a treia sub numele de CS Hunedoara, însă fanii vor să readucă brandul și performanțele clubului de pe vremea când Corvinul Hunedoara era una dintre cele mai bune echipe din România.

Cele mai mari performanţe din istoria lui Corvinul au avut loc când conducerea tehnică era asigurată de Mircea Lucescu. În sezonul 1981–82 hunedorenii au încheiat pe locul trei în campionatul național, cea mai bună performanță din istoria echipei. Clubul a fost dezafiliat de la FRF în 2008 pentru datorii față de jucători.

FRAȚII AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!

Îi invităm pe toți utiștii să contribuie la strângerea de fonduri pentru recuperarea brandului Corvinul Hunedoara și renașterea acestei echipe!

Brandul este deținut de un om de afaceri din București. Pentru repatrierea simbolului corvinist este nevoie de 47.000 de euro, sumă pe care suporterii hunedoreni și-au propus să o strângă prin colectă publică.

Oricine poate să sprijine această colectă cumpărând un bilet simbolic”, au transmis ultrașii pe facebook.

Suporterii din Hunedoara au lansat o campanie prin care cei care doresc pot contribui la repatrierea brandului și au pus în vânzare bilete online, urmând ca suma strânsă să fie redirecționată către repatrierea simbolului.

Iată link-ul spre vânzarea de bilete online:

https://www.bilete.ro/impreuna-aducem-corvinul-acasa/?fbclid=IwAR1bcRGrhINEEd-jzfPtG8giUjXtXVio6GS26CRCaROH5n8lvYf06e0uoqY

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.