Cosimo Figliomeni, „bestia nera” pentru utiști: „Să nu mai pierdem primul loc!”

0
262

Medieșanul Cosimo Figliomeni a marcat trei goluri în prezenta ediție de campionat, două împotriva UTA-ei. Italianul a înscris la Arad pentru 0-2, iar duminică pentru 2-0, la capătul unei superbe acțiuni personale, purtate în viteză pe lângă nu mai puțin de patru jucători arădeni.
„Atacantul de buzunar” a înscris precedentul gol la mijlocul săptămânii, în intermediara cu Chindia, cu un șut la vinclu de la marginea careului. „Sunt fericit, că am înscris pentru al doilea meci consecutiv, dar și că am marcat și în tur și în retur cu UTA. Am avut un meci greu astăzi, întâlneam echipa de pe primul loc, e bine că am câștigat. A fost mai greu la Arad pentru noi, cum, de fapt, fiecare deplasare e mai grea decât meciurile de acasă”, a punctat peninsularul., care a făcut și o descriere succintă a fazei golului:  „Am vrut iniţial să pasez cu Munteanu, dar nu era unde credeam eu și mi-am spus că acum voi pleca de unul singur spre poartă. Nu știam exact cum va decurge faza, dar am avut încredere în mine și a ieșit bine”.
Figliomeni spune că echipa sa nu mai are voie să piardă șefia seriei: „Acum trebuie să rămânem pe primul loc. Nu avem presiune, știm doar că trebuie să lucrăm săptămână de săptămână și să ne ascultăm antrenorul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.