Coșmarul unei copile de 13 ani, din Timișoara, abuzată sexual ani la rândul de ambii părinți

0
471

Orori inimaginabile trăite de o copilă de 13 ani din Timişoara, timp de cinci ani.  Minora a  făcut o plângere la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş. Reprezentanţii DGASPC Timiş au sesizat Poliţia, iar părinţii fetei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, conform rtv.net 

Tatăl, un bărbat de 44 de ani, şi-a abuzat sexual propria fată încă de când aceasta avea opt ani. Mama fetei, în vârstă de 40 de ani, a făcut şi ea acelaşi lucru în perioada 2019 – 2020. Cei doi părinţi au fost reţinuţi şi urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de viol în formă continuată, agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului şi corupere sexuală.

Un caz similar a avut loc în Bihor. O fetiţă a trecut prin orori greu de descris în cuvinte. Ani la rând ar fi fost abuzată de tată și de bunic.

 

Abia acum, ajunsă la vârsta majoratului, a reușit să plece de acasă și să depună plângere.

Fata a locuit cu cei doi bărbați în localitatea Aleșd. Mama ei a plecat de acasă, în alt județ, în urmă cu zece ani, după ce și ea ar fi fost supusă unor abuzuri similare.

Rămasă fară apărare, copila ar fi devenit bătaia de joc a celor doi. Surse au povestit că la un moment dat ar fi încercat să fugă de acasă, dar a fost adusă cu forța înapoi. Imediat după ce a împlinit 18 ani, fata a plecat la mama ei, undeva în Cluj, nu înainte de a depune o plângere, la Parchetul din Aleșd, scrie rtv.net 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.