Cosmin Mladin și Daniel Copil ar putea fi arestați… în lipsă

0
1596

Procurorii au solicitat arestarea pentru 23 de persoane implicate în dosarul mega-rețelei de contrabandă cu țigări care are cartierul general în județul Arad, dar Tribunalul București a decis să-i plaseze doar pe câțiva dintre inculpați sub control judiciar. Deși a trecut o săptămână de la pronunțarea hotărârilor celor două complete, până acum nu au fost întocmite motivările, așa că apelurile declarate nu pot fi judecate de Curtea de Apel București.

DIICOT a cerut miercuri, printr-o nouă propunere, arestarea în lipsă a liderului grupării, care a dispărut cu doar două ore înainte de descinderile anchetatorilor, Cosmin Mladin și a lui Daniel Copil, cel considerat aghiotantul său, de asemenea dispărut, conform pressalert.ro.

Mladin a fost interceptat în timp ce vorbea despre transporturile de țigări de contrabandă către Anglia, în cadrul anchetei fiind descoperită o adevărată rețea de firme de transport și depozite în România, Ungaria sau Belgia, folosite pentru a duce țigările de contrabandă provenite din Ucraina, Republica Moldova sau fabricile ilegale din Slovacia, Marea Britanie, Franța, Germania și România.

Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani. Cererea urmează să fie judecată vineri de Tribunalul București.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.