Cosmin Pană, săltat de polițiști! La domiciliul său a fost găsită o seră de canabis

2
18613

UPDATE: Cosmin Pană a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri. Cercetările în cazul său au fost preluate de DIICOT, de competența căruia aparține traficul de droguri. Cultura de canabis a fost descoperită într-o grădină comună apaținând lui Pană și socrilor săi. 

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au efectuat, în această dimineață, trei percheziții domiciliare, pe raza muncipiului Arad, la persoane bănuite de distrugerea unui autoturism prin incendiere și contrabandă. Este vorba despre autoturismul lui Călin Șuteu incendiat în octombrie, iar protagoniștii sunt Cosmin Pană, Cosmin Ștef, Dacian Uifălean și Daniel Rașca. 

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale într-un dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, comisă pe raza municipiului Arad, la data de 17/18 octombrie 2019, au fost identificați cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 43 de ani, din Arad, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 18 octombrie 2019, cei patru s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre bărbați, de 43 de ani, din Arad, care ar fi avut un conflict cu o rudă a proprietarului autoturismului, iar în scopul comiterii faptei unul dintre bărbați i-ar fi transportat pe ceilalți trei cu autoturismul personal de la domiciliul celui de 43 de ani până în parcarea unui centru comercial. De aici, trei dintre aceștia s-ar fi deplasat cu alt autoturism, până la locația unde s-ar fi aflat autoturismul persoanei vătămate, unde l-ar fi incendiat prin folosirea de substanțe inflamabile, după care ar fi părăsit zona, întorcându-se la centrul comercial, de unde ar fi fost preluați de bărbatul care i-ar fi transportat în primă fază.

În urma perchezițiilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au descoperit la locuința lui Cosmin Pană, de 35 de ani, cantitatea de 5860 fire de țigarete fără timbru legal, susceptibile a proveni din contrabandă, o pereche de cătușe, un dispozitiv de monitorizare, plăcuțe cu numere de înmatriculare, iar într-o grădină comună cu altă locuință, într-o seră tip solar, au fost descoperite 31 de tulpini de plante cannabis cultivate.

La domiciliul bărbatului de 43 de ani, au fost descoperite două măști și două perechi de mănuși.

Doi bărbați vor fi conduși la sediul IPJ Arad pentru audieri, unde pe bază de ordonanță, urmează a fi reținuți pentru 24 de ore, alți doi dintre aceștia fiind arestați în altă cauză. Este vorba despre Ștef Cosmin și Dacian Uifălean, tinerii din Covăsânt, saltați în urmă cu câteva săptămâni pentru trafic de droguri. 

Toți cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale și luptători S.A.S.

 

 

2 COMENTARII

    • Tot este infinit mai inofensiva „infractiunea”(sa nu uitam ca in multe tari nu este incriminat consumul si cultivarea pt uz propriu) decat distrugerea tarii prin toate ingineriile economice din ultimii 30 de ani.Pe cei care au distrus si vandut tara,aducand milioane de oameni in pragul imposibilului cine-i intreaba de sanatate? Unde sunt banii care trebuiau recuperati in urma dosarelor de mare coruptie? Dna si justitia au ,jucat teatru’? Sau au facut politie politica pt a tine la distanta oponentii politici? Ar fi cazul sa existe si media nealiniata,care expune evenimentele intr-o maniera cat mai putin partizana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.