După o căsnicie de mai bine de 15 ani, tenorul întâmplător Costel Busuioc (40 de ani) şi-a părăsit soţia, fără să ţină cont că are patru copii. Tenorul, care a câşticostel_busuioc_30306200gat, în 2008, marele concurs muzical Fiii Babilonului, desfăşurat în Spania, a făcut acest pas pentru o femeie mai tânără decât el, dar “inteligentă şi tenace”. Iubitor al muzicii de operă, dar cântăreţ fără studii de specialitate, Costel Busuioc a încercat în repetate rânduri, fără succes însă, să-şi facă intrarea în lumea operei.
La aflarea veştii că se organizează concursul muzical Hijos de Babel (Fiii Babilonului), dedicat emigranţilor stabiliţi pe pământ spaniol, Costel Busuioc s-a prezentat la competiţie plin de speranţă şi, după ce şi-a umilit adversarii cu vocea sa dumnezeiască, juriul l-a desemnat, pe bună dreptate, marele câştigător. A urmat un contract cu casa de discuri Sony BMG, dar, după câteva concerte nu tocmai de succes, el s-a văzut nevoit să revină la vechea meserie, căci banii veniţi din muzică nu-i erau suficienţi pentru a-şi întreţine numeroasa familie. Însă, performanţa i s-a ridicat la cap lui Costel şi, inevitabil, a tânjit la mai mult în viaţă, scrie libertatea.ro.

Prin urmare, cum nici nevasta nu mai era de rangul lui, Busuioc s-a aruncat în braţele unei femei mult mai tinere, pentru care simte fluturaşi în stomac. Asta în condiţiile în care adesea el susţinea că nu şi-ar lăsa baltă niciodată familia, pe motiv că face parte din ordinul Oastea Domnului.

Recomandările redacției