costicaÎn urmă cu două săptămâni, deși anunțase că se retrage de la UTA, Gheorghe Constantin era în tribuna arădeană la reunirea pornită de Giovanni Catanzaritti. Fostul arbitru n-a lăsat atunci impresia că e decis sută la sută să părăsească Aradul, însă, de câteva zile, a devenit președintele clubului CSM Râmnicu Vâlcea.
Trupa din Zăvoi a fost preluată de Dan Nițu, („Da”-ul din Da-mi-la Măciuca), acesta luând decizia să meargă pe mâna lui Costică „Vâlcea”.
„Gheorghe Constantin este pre­şedinte, este deja angajatul clubului, cred că aveam nevoie de cineva cu experienţă în conducerea clubului, ca să nu mai ratăm promovarea”, a explicat, conform site-ului liga2.ro, Dan Niţu, ajuns între timp senator.
Vâlcea a făcut schimb aproape complet de efectiv cu conjudeţeana Damila Măciuca, atât la nivel de lot cât şi de bancă tehnică, dar şi de acţionariat, aşa că măciucanii au decis să plece la Reşiţa, sub conducerea tandemului Cătălin Rufă (conducător) – Alexandru Pelici (finanțator).
Briceag, mărul discordiei
Mijlocașul Marius Briceag, care s-a pregătit timp de câteva zile cu UTA, a fost acontat de vâlceni, presa locală din Râmnicu Vâlcea anunțând că mișcarea a reușit după ce Constantin s-ar fi înțeles cu Adrian Marțian. Al doilea n-a confirmat însă că așa stau lucrurile și nu și-a ascuns teama ca și ceilalți foști piteșteni să fie direcționați spre alte părți, deși au contracte semnate cu UTA.

Recomandările redacției