UTA își încheie vacanța la începutul săptămânii viitoare. Marți, 25 iunie, e programat primul antrenament sub comanda noului staff tehnic, format din Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu și, deocamdată, 20 sunt jucătorii chemați la reunire.
Din vechiul lot, la nivel de seniori, noul „principal” i-a mai solicitat pe Alin Șeroni, Cristian Melinte, Alexandru Ciucur, Ciprian Rus, Albert Stahl și Stephan Coulibaly. Deși au 20, respectiv 21 de ani, ultimii doi nu mai au statut de juniori la Liga a II-a, așa că lupta pentru un tricou de titular va fi grea pentru ambii.
Surprinde puțin convocarea Coulibaly și asta pentru că acesta a acuzat probleme medicale tot returul campionatului trecut. Recent, însă, mijlocașul ivorian s-a tratat în Franța și pare a fi din nou apt, astfel că Balint l-a inclus, cel puțin deocamdată, în planurile sale.
Altfel, după împrumutul lui Zamfir la Crișul și renunțarea la serviciile lui Bodea și Orlic, singura alternativă la portarul Florin Iacob este juniorul Raul Opric. Este clar, însă, că arădenii vor mai face cel puțin o achiziție între buturi, cum, de altfel, până la ziua reunirii, este posibil să se mai perfecteze cel puțin una-două achiziții.

Recomandările redacției