Covid-19 a ajuns sus: Orban și toţi membrii Biroului politic naţional se vor izola

0
722

Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat, vineri, că după ce parlamentarul Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus, atât el, cât şi toţi membrii Biroului politic naţional se vor izola, la domiciliu.

Orban anunţă că toţi liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează după ce au intrat în contact cu Vergil Chiţac: Mă voi izola la Vila Lac Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a intrat în contact cu senatorul Vergil Chiţac, care a fost confirmat cu coronavirus. A

În acest sens, Orban a anunţat că Biroului politic naţional se vor izola. „Toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii PNL au obligaţia să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătăţii un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL”, a mai spus Orban. Premierul interimar a mai spus că miniştrilor şi membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru a fi diagnosticaţi. „Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuţiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniştrii. (…) Miniştri să se ducă la birourile lor, să nu aibă contacte cu angajaţii, să evite răspândirea. Îşi vor exercita atribuţiile. Solicit intregului dispozitiv de luptă impotriva coronaviruslui să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitatea Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului”, a adăugat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.