COVID-19 se infiltrează tot mai tare în Liga a II-a. Doi arbitri care a condus meciul Turris Oltul – Campionii FC Argeș au fost depistați pozitiv

0
417

Federația Română de Fotbal a anunțat, ieri, că un al treilea arbitru român e confirmat cu coronavirus. Cei doi noi arbitri care au luat recent noul virus sunt Cătălin Buși și Florin Păunescu. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea și au fost delegați la meciul de vinerea trecută dintre Turris Oltul Turnu Măgurele și Campionii FC Argeș, din prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, primul ca arbitru de rezervă și al doilea ca asistent.
Iar dacă primii doi arbiri depistați, Robert Avram (Pitești) și Iulian Călin (Ștefănești), au fost argeșeni, județ cu mari probleme cu noul virus, ei bine, ultimii doi sunt din Vâlcea, județul cu cele mai puține cazuri de coronavirus la nivel național!
Cătălin Buși a fost rezervă la meciul dintre Turris Oltul și Campionii Argeș.
După ce arbitrul de centru, din lotul de Liga 1, a fost confirmat, a făcut testul și asistentul care venise la meci cu el, Florin Păunescu.
Toți contacții celor doi vor intra în izolare. De altfel, și al doilea arbitru confirmat, Iulian Călin, a fost contact cu primul arbitru confirmat, Robert Avram. Abia al doilea test făcut de Călin a confirmat virusul. Cei doi
s-au antrenat împreună, dar respectând distanțarea socială. Ambii sunt din Argeș.
Altfel, lista de 70 de arbitri pentru Liga 1 și play-off-ul din Liga a II-a devine tot mai „scurtă”. Din 70, au mai rămas 66, deoarece cei cu coronavirus nu vor mai fi delegați la finalul acestui sezon.
În brigada care a condus meciul de vinererea trecută de la Turnu Măgurele, cu Buși și Păunescu au mai fost Stelian Slabu, asistent din Brașov, și Lucian Rusandu, central din Sfântu Gheorghe. Cei doi vor fi, de asemenea, autoizolați. Observatori au fost delegați Petre Radu (Bucureşti) și George Constantinescu (Slatina).
Cătălin Buși a fost rezerva lui Iulian Călin la meciul Academica Clinceni – Sepsi OSK. După aceea, Iulian Călin a fost depistat pozitiv în data de 4 iulie.
Arbitrii sunt supuși testelor COVID-19 în fiecare săptămână, iar brigada delegată la meciul de la Turnu Măgurele ieșise nega­tivă înainte de joc.
Rămâne de văzut și ce se va întâmpla cu echipele Turris Oltul turnu Măgurele și Campionii FC Argeș. Turris Oltul are meci azi de la ora 17:30, la Arad, cu UTA, echipă care nu a jucat primul meci din play-off din cauza cazurilor de COVID-19 de la Petrolul, echipă pe care trebuia să o întâlnească. Campionii FC Argeș are meci programat tocmai marți, 14 iulie, de la ora 20:00, acasă, cu CS Mioveni.
Sursa: Liga2.prosport.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.