Cozi uriașe la stadion: sute de arădeni stau la coadă pentru meciul Uta -Rapid

1
1072

Meciul dintre UTA și FC Rapid, se pare că prezintă un interes aparte pentru microbiștii arădeni. Reamintim că meciul va avea loc în 10 septembrie pe stadionul Francisc Neuman din Arad.

Așadar, astăzi, la ora 15;30, în fața caseriei s-au adunat deja sute de fani care doresc să achiziționeze bilete pentru jocul de vineri. Caseria de la stadion se deschide abia la ora 16, dar cu toate acestea microbiștii arădeni așteaptă nerăbdători să cumpere bilete și coada se întinde până în stradă. Organizatorii au împărțit sticle cu apă oamenilor care stau la coadă. Biletele pentru acest meci au putut fi achiziționate încă de săptămâna trecută de persoanele care și-au cumpărat bilet la partida amicală.

Amintim că prețurile biletelor sunt:de 30 lei la Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud , la Tribuna II – 45 de lei iar Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Eliberarea brățărilor și efectuarea testelor se va face joi, 09.09.2021, în intervalul 16.00-19.00 și vineri, 10.09.2021 în intervalul orar 11.00-20.00 . Clubul va asigura din nou testarea în incinta stadionului, prețul unui test fiind de 20 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.