dragiUTA a rămas singura formație din seria de Vest a ligii secunde ce nu a câștigat niciun meci în această stagiune. Sâmbăta trecută, au spart gheața și Mioveniul (chiar cu „alb-roșii”), dar și CS U Craiova, următorul adversar al „Bătrânei Doamne”. Pentru echipa Primăriei din orașul Băniei a înscris proaspăta achiziție, Viorel Ferfelea. Un alt fost „student”, Curelea, plus experimentatul Oprița formează tridentul ofensiv al oltenilor, după ce Ivan Dragicevic s-a accidentat grav la  unul dintre antrenamente.
Sârbul a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și va fi operat la București, urmând să rateze tot restul sezonului. Pentru runda din weekend, în rândul utiștilor sunt incerți fundașul Ardelean și atacantul Bîrză, ambii confruntându-se cu probleme la mușchii inghinali. Dacă primul va absenta, Trică i-ar putea grăbi debutul francezului Sidney Faye, sau, poate, columbianului Ospina, care ar trebui legi­timat în această săptămână.
Altfel, CS Universitatea Craiova a redeschis promoţia de bilete gratuite şi pentru meciul cu UTA, programat sâmbătă, de la ora 18. Astfel, cine comandă bilete online, accesând link-ul de pe site-ul oficial csuc.ro, are intrarea gratuită. Fanii pot comanda cel mult patru bilete pe o adresă, acestea urmând a fi primite acasă, fără costuri. Promoţia este valabilă pentru biletele de la tribuna a doua şi peluze şi se încheie astăzi, la ora 12.
Vă reamintim că Suporter Club UTA organizează deplasare la Craiova pentru meciul UTA-ei de sâmbătă, 12 octombrie, ora 18, împotriva echipei CS U din localitate. Plecarea se va face cu microbuzul din faţa stadionului UTA în aceeaşi zi la ora 8 dimineaţa. Costul deplasării: 80 de lei. Înscrieri la numerele de telefon: 0751-100794 şi 0722-725081.

Recomandările redacției