Suporterii echipei arădene UTA așteaptă ca echipa să facă față adversarilor de liga I din București. Nerăbdători și plini de entuziasm, fanii bătrânei doamne au speranțe mari de la echipa locală, în meciul cu Dinamo. Încă din prima zi în care au fost puse la vânzare biletele pentru derbiul cu Dinamo, locurile pe stadionul Motorul s-au epuizat complet în doar câteva ore.

Mi se pare că anul acesta, echipa este mai unită, mai ales că sunt mulți tineri. Sper să ne calificăm mai departe, iar dacă vom reuși să ajungem până în finale, cum făcea UTA pe vremuri, de ce să nu și câștigăm. Chiar dacă Dinamo e liga întâi, nu are jucători așa buni, sunt sigur că și echipa noastră o să ajungă în următoarea ligă în scurt timp“ a povestit Paulo, 73 ani.

De data asta chiar avem șanse, nu doar să batem pe Dinamo, dar și să mergem mai departe în Cupa României. Mă bazez pe toți jucătorii, sunt bine pregătiți, iar antrenorul trage tare de ei. Orice e posibil în Cupa României, cu puțin noroc poate ajungem și printre ultimele meciuri. Nu ne facem griji, știm că suntem superiori echipei Dinamo. Trebuie doar ca jucătorii să se concentreze și totul o să fie bine“ a declarat Marian, în vârstă de 18 ani.

Am așteptări de la UTA, este echipa noastră de suflet, echipa Aradului. Câinii roșii trebuie să se pregătească bine, au intrat pe teren minat. Antrenorul din acest an a unit foarte bine echipa, joacă foarte închegat. Știu ce trebuie să facă, Dinamo nu pune probleme echipei noastre. Sperăm ca după ce trece de acest meci și întâlnește echipe mai bine pregătite să joace la fel de bine“ a relatat David, în vârstă de 20 ani.

Chiar dacă UTA este o echipă mai slab cotată, de data asta nu o să fie ca în alți ani. Echipa e bine pregătită și sigur o să se califice mai departe. Antrenorul ăsta e altfel, nu lasă după jucători. Față de alți ani, diferența e făcută acum antrenor. Clar că și jucătorii sunt motivați, au ajuns destul de departe, sunt sigur ca și ei o să tragă tare în acest meci“ a declarat Gabi, în vârstă de 56 ani.

Meciul cu Dinamo nu ar trebui să fie ceva foarte dificil pentru echipa noastră. Suntem la noi în oraș, chiar dacă nu suntem încă la noi acasă, la noi pe stadion… Jucătorii noștri sunt puternici și au motivație, nimic nu stă în fața jucătorilor echipei noastre. Urmează meciuri mai grele, după cel cu Dinamo și sper ca ai noștri să rămână pregătiți mental pentru meciuri mai grele și să nu sufere accidentări. Forța UTA!“ ne-a povestit Alexandru, în vârstă de 26 ani.

Recomandările redacției