Arădenii își pot depunde cererile pentru a recupera datoriile de la CIty Insurance până în 11 aprilie. Instanța a prelungit acest termen în favoarea tuturor creditorilor, la nivel național.

CITR, parte a Impetum Group, în calitate de lichidator judiciar în falimentul City Insurance, a obţinut în instanţă prelungirea până la 11 aprilie a termenului până la care creditorii (companii, persoane fizice, instituţii păgubite) pot depune cererile pentru recuperarea datoriilor, potrivit zf.ro.

În plus, data primei şedinţe a adunării generale la care pot participa creditorii a fost stabilită pentru 6 mai 2022.

„Falimentul City Insurance este cu siguranţă cel mai mare de pe piaţa asigurărilor din România şi probabil cel mai complex faliment al unei companii româneşti de până în prezent. De la preluare mandatului ca urmare a deciziei Tribunalului, eforturile noastre s-au concentrat asupra gestionării efectelor negative şi contribuim la asigurarea unei tranziţii cat mai line într-o piaţă în care cel mai mare asigurator, cu o cotă de piaţă peste 43% a dispărut şi a lăsat în urmă multiple efecte”a spus Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR.

Sursa: zf.ro

Recomandările redacției