Creța, convocat de urgență la prima echipă a UTA-ei după accidentarea lui Barna

0
251

Într-o săptămână, „Bătrâna Doamnă” și-a pierdut primii doi portari din cauza accidentărilor. Mai întâi, bosniacul Grahovac a suferit o ruptură fibrilară și se tratează acasă, iar ieri, Alex Barna s-a ciocnit de un adversar la mijlocul primei reprize a meciului de Cupă, de la Afumați și a fost transportat de urgență la Spitalul Pantelimon din București. Diagnosticul pus de medicul de pe Ambulanță, respectiv fractură de piramidă nazală, nu a fost confirmat un urma filmelor radiologice, dar, chiar și așa, prezența goal-keeperului de 24 de ani pe teren, sâmbătă, la Suceava, e incertă.
„Se pare că Barna are o fractură de piramidă nazală. Situația este destul de complicată, să vedem ce vom face, așteptăm încă un portar de la Arad”, spunea imediat după meciul din județul Ilfov Cristian Todea, care la sugestia lui Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al „roș-albilor”, l-a convocat de urgență pe Marinel Creța.
Acesta are 17 ani, a fost adus de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi de la Gurahonț în vara anului trecut și a devenit a doua variantă de goal-keeper la Under 19, după Mureșan. „A jucat în ultimele meciuri la republicani și chiar suntem mulțumiți de el, e în creștere de formă. Dar, cel mai în măsură să vorbească despre el este Dan Țapoș, care îl pregătește săptămânal”, ne-a mărturisit Bogoșel. Creța a aterizat aseară, la București și se alătură lotului primei echipe ce pleacă azi, după antrenament și recuperare spre Suceava. În tot acest timp, echipa de juniori mari și de Liga             a IV-a a UTA-ei rămâne să se descurce cu Debre și Trașcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.