crima 1O femeie de 46 de ani, din Hălmagiu, a fost ucisă într-un mod înspăimântător, săptămâna trecută, fiind înjunghiată şi apoi incinerată într-una din clădirile care aparţin Primăriei. Victima a fost ucisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar trupul i-a fost incinerat pe patul uneia din încăperile imobilului.  Florica Barbu, care locuia în Hălmagiu, era frizeriţă. Aceasta a fost descoperită duminică dimineaţa, în jurul orei 10, când un client a mers la tuns. Poarta casei era descuiată şi din interior încă ieşea fum. Cu o seară înainte, autorităţile au fost alertate la numărul de urgenţă 112, despre un incendiu izbucnit la imobilul respectiv. În ceea ce priveşte cadavrul, acesta era pe pat, partea superioară a corpului prezentând arsuri deosebit de grave. În urma cercetărilor s-a descoperit că victima a fost înjunghiată în mod repetat, înainte să fie incinerată.
Cadavrul a fost predat angajaţilor Serviciului de Medicina Legală, pentru efectuarea necropsiei, conform procedurii în astfel de cazuri. Autorităţile continuă cercetările, pentru a depista criminalul care a săvârşit acest sinistru omor.
În prezent, sunt cercetaţi nouă posibili suspecţi ai crimei. Mai multe persoane sunt audiate, atât din zonă cât şi din alte părţi. Femeia se pregătea de nunta fiicei sale, care trebuia să aibă loc, peste două săptămâni. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad susţin că vor oferi mai multe informaţii la identificarea unui suspect principal şi începerea urmăririi penale. Deocamdată se fac cercetări. „Am descoperit un cadavru incinerat, la Hălmagiu. În acest moment sunt efectuate cercetări pentru descoperire făptaşului”, a declarat procurorul Aurelian Ursu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Poliţiştii încearcă să descopere noi piste şi probe fizice care să le poată oferi mai multe răspunsuri cu privire la crima care a şocat întreaga comună.
Claudia Gavra
Voicu Sida

  • vvvvvvvv spune:

    Ce criminal sa prinda ca ca politistu care a ajuns acolo (domnu Herbei) a avut grija mai inti sa faca  curatenie la fata locului criminalistii ne ma avand ce gasi. Ne intrebam oare a facut asta cu voia sau din nestiinta sau sa acopere pe cineva sau……………….

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției