Crimă în stil mafiot: se pare că fostul om de afaceri, Ioan Crișan, ar fi fost omorât de o mână mafiotă

0
80252

Bărbatul care și-a pierdut în această dimineață viața este tocmai Ioan Crișan, un fost om de afaceri și fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea.
Reamintim că în această dimineață, în jurul orei 7.00, o explozie puternică, localizată în parcarea de la Profi, de pe Calea Aurel Vlaicu, a trezit o parte din arădeni, zgomotul ajungând în mai multe zone ale orașului. Mașina în care omul de afaceri se afla a explodat imediat ce acesta a dorit să iasă din parcarea supermarketului. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost proiectat în portbagajul mașinii, fiind foarte greu de identificat la sosirea autorităților, din cauza nivelului avansat de desfigurare al acestuia.
În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent si generalizat.
Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașini o victimă.
Victima, decedata, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului.
Cauza este în curs de stabilire„ au declarat cei de la ISU Arad.
Din fotografii putem bănui cum că a fost vorba despre o crimă în stil mafiot în care cineva a pus o bombă sau explozibil în autoturismul fostului om de afaceri, însă nu este nimic confirmat încă.
Reprezentanții IPJ au declarat cum că: „Având în vedere evenimentul din județul Arad, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:


Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.
Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE.

UPDATE 1: Serviciul Român de Informații cercetează cu atenție cazul afaceristului Ioan Crișan. După primele cercetări, aceștia exclud totuși ipoteza unui atentat terorist. Probele prelevate urmează să fie analizate în laborator pentru a se stabili cu certitudine ce fel de substanțe au fost folosite.  

UPDATE 2: Filmulețul surpins de camerele de supraveghere amplasate în parcarea supermarketului surprind ultimele clipe ale fostului om de afaceri. Putem observa cum acesta dă cu spatele câțiva metri pentru a ieși din parcare. Înainte de a părăsi locul, mașina a sărit în aer. Afaceristul nu a mai avut nicio șansă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.