(UPDATE) Crimă la Seleuș! Un tânăr și-a omorât mama

2
1217

Update: Din ultimele informații este vorba despre o crimă care a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00. După cum scriam și mai devreme, crima a avut loc între doi membrii ai familiei. Așadar, G. I., domiciliat în Seleuș, pe fondul unor discuții cu mama lui, G. M., acesta a izbucnit și, din cauza nervilor, el a sărit la gâtul femeii. Tânărul în vârstă de 26 de ani a ștrangulat-o cu mâinile pe femeie de 45 de ani până aceasta a decedat. Acesta urmează să fie judecat pentru fapta sa și se va alege cu o pedeapsă ce constă în închisoare de la 10 la 25 de ani. 

Cât despre situația familiei, din spusele unei surse din aceeași comună, este o familie de care necazul s-a ținut scai. Tatăl victimei s-a spânzurat în urmă cu ceva vreme, iar la scurt timp după aceea femeia a mai trecut printr-un mare necaz atunci când i-a murit și soțul. Femeia mai are un copil mai mic, fratele criminalului, care acum a rămas singur ținând cont de cele întâmplate. 

Se pare că la Seleuș, în urmă cu puțin timp s-au întâmplat lucruri oribile. Este vorba despre o crimă care ar fi avut loc la domiciliul în care se afla un tânăr și mama lui. 

Din informațiile pe care le avem până în momentul de față putem spune doar că băiatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani și-a strâns mama de gât până a lăsat-o fără suflare. Cazul a fost preluat de Parchetul de lângă Tribunal Arad.

Încercăm să revenim cu mai multe informații. 

2 COMENTARII

  1. Nu tatăl victimei s-a spânzurat , soțul victimei s-a spânzurat pe motiv ca îl părăsise amanta . Băiatul și-a omorât mama pentru ca tot își agresa fizic și verbal nepotul … ambii erau mari consumatori de băuturi alcoolice și după mine ambii cu probleme psihice . Mare păcat pentru ca băiatul aștepta sa vina pe lume încă un copil in zilele ce urmează

  2. Criminalul nu-i baiat rau ,traumele suferite in copilarie impreuna cu fratele sau ,din partea parintilor,certurile ,bataile din familie ,alungarea din casa,vinderea bunurilor avute prin casa pentru a avea bani de bautura de catre victima l-a scos din minti pe bietul copil si l-a determinat sa faca o asemenea fapta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.