La data de 05 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită decedată în locuință, aceasta prezentând urme de violență. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, victima era o sexagenară de 64 de ani.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Orașului Pâncota, Serviciului Criminalistic și medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere, în cauză existând un cerc de suspecți.

Recomandările redacției