Crimă terifiantă în Arad: un bărbat și-a ucis fostul socru, imobilizat la pat

0
195

O crimă înfiorătoare, săvârșită chiar în a doua zi a anului, a șocat comunitatea arădeană. În loc să-şi îngrijească fostul socru, un individ de 41 de ani, l-a ucis cu cruzime. Grav bolnav, bărbatul de 62 de ani era în stare  de invaliditate şi nu s-a putut apăra de loviturile agresorului. Chiar acesta a anunţat apoi familia, spunând că omul a căzut şi s-a lovit la cap, însă urmele de violenţă de pe corpul victimei au creat imediat suspiciuni.

Primele care au ajuns la blocul de pe strada Hunedoarei au fost chiar rudele victimei. Fuseseră chemate chiar de către fostul ginere, pe motiv că bărbatul de 62 de ani a căzut din pat şi s-a lovit grav la cap. Familia l-a găsit, însă, fără suflare, într-o baltă de sânge. Îngroziţi, oamenii au pus mâna pe telefon şi au sunat la 112 mai ales că fostul ginere mirosea puternic a alcool.

Alertate, autorităţile au ajuns de urgenţă la locuinţa victimei. Criminaliştii au găsit mai multe urme de violenţă pe corpul bărbatului, relatează jurnalul.ro. Ar fi fost lovit în mod repetat cu un obiect contondent. Procurorii au deschis o anchetă, iar acum individul de 41 de ani este suspectat de crimă. Trupul fără viaţă a fost transportat la Medicină Legală pentru necropsie.

Potrivit anchetatorilor, suspectul principal a recunoscut faptele și regretă ce a făcut, la momentul crimei acesta fiind în stare avansată de ebrietate.  Criminaliștii au ridicat și corpul delict – o bucată de lemn de 60 de centimetri. Victima prezenta leziuni mai ales la torace și în zona capului, dar și pe membrele superioare, semn că ar fi încercat să se apere. După ce a săvârșit crima, bărbatul a încercat să-i facă manevre de resuscitare victimei, dar aceasta era deja decedată. Când și-a dat seama că fostul socru e mort, făptașul a anunțat familia, pe fosta soacra și pe fratele sau. Inițial n-a vrut să-și recunoască faptele, dar apoi s-a răzgândit când a văzut că anchetatorii au găsit corpul contondent cu care a săvârșit crima. Bărbatul a fost reținut și prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă, judecător care a dispus măsura privativă de libertate.

Apartamentul în care bărbatul şi-a găsit sfârşitul fusese închiriat luna trecută chiar de către fiica sa. Femeia lucrează în străinătate şi şi-a rugat fostul soţ să aibă grijă de tatăl grav bolnav. De altfel, în data de 3 ianuarie, victima trebuia să se interneze în spital pentru tratament. Fiica sa a fost anunţată de poliţişti despre tragedie şi trebuie să se întoarcă, acum, în ţară, pentru înmormântare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.