Criminalul de la Nădab, din „live-ul” de pe Facebook, a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Arad. Acesta s-a folosit de o bucată de cearșaf și a încercat să se spânzure, însă a fost găsit de polițiști și transportat de urgență la Spitalul Județean Arad. Medicii spun că are șanse mici să supraviețuiască.

Săptămâna trecută, Iosif Modiglian Lasco, de 32 de ani, a fost cuprins de gelozie când a văzut pe Facebook un „live” cu fosta lui iubită, Claudia Râncov, dansând cu un alt bărbat la o petrecere pe care tânăra de 24 de ani o organizase în casa părinților ei din satul Nădab. Cei doi, care au împreună doi copii – o fetiță de cinci ani şi un băiețel de trei ani – se despărțiseră în urmă cu o lună. El a înjunghiat-o pe fosta sa iubită în fața fetiței lor de cinci ani.

Imediat după atac, agresorul a fugit la el în sat, în Olari. Alertați prin 112, polițiștii au plecat pe urmele individului şi, în momentul în care l-au înconjurat, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuțit cu care a atacat-o pe mama copiilor lui şi pe fratele ei. Bărbatul, care în trecut a făcut pușcărie pentru furt, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Arad, la Secția Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază. Tot la SCJU Arad se află şi fosta lui iubită pe care a înjunghiat-o joi seară. Din păcate, fratele ei, de 22 de ani, victimă a atacului de joi seară, a decedat la spital, la două zile după agresiune.

Recomandările redacției