Criminalul din Grădiște a fost reținut și se propune arestarea sa preventivă

0
208

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea  inculpatului – în vârstă de 53 ani – cercetat cu privire la comiterea infracţiunii de omor si violente în familie, prev.de art.188 al.1 C.p şi art.199 al.1 Cp.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în noaptea de 30/31.03.2021, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul, care locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 75 ani,   i-a aplicat  acesteia mai multe lovituri cu un corp contondent (un blat de lemn) provocându-i fracturi osoase complexe, iar ca urmare a leziunilor suferite victima a decedat.

Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă în data de 01.04.2021.

Acțiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng  principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.