Transferat pe ultima sută de metri înainte de începrea sezonului de primăvară, Horia Crişan s-a impus repede în formaţia pâncotană şi a
devenit titular. Asta şi datorită abesenţei lui Pascariu, indisponobil după o accidentare.
Fundașul central, născut la Turda, venit din Lithiania de la Kruoja Pakruojis, a jucat primul meci din viaţa sa pe stadionul din Pâncota. Asemenea celorlalţi actori implicaţi în disputa dintre Şoimii şi Chindia Târgovişte, nici lui Crişan nu i-a plăcut starea gazonului. „Am jucat pe un teren foarte, foarte greu contra unui adversar puternic. Nici la Reşiţa şi nici la Satu Mare nu am beneficiat de condiţii de joc mai bune, dar pe teren propriu, acasă la noi, ar fi trebuit să fie altceva pentru a ne putea desfăşura” , spune puternicul fundaș.
În urma remizei albe, Şoimii şi-a diminuat categoric şansele de a accede în play off, dar Crișan încă nu și-a pierdut orice speranță: „Din pă­- cate rezultatul de egalitate nu ne ajută, chiar dacă suntem neînvinşi în acest an. Cred că am avut și ghinion. Dacă Alin Mihai marca, câştigam! Nu suntem condam­naţi la play-out, trebuie doar să învingem la Râmnicu Vîlcea şi atunci vom avea un moral foarte bun pentru următoarele jocuri, cu UTA şi FC Braşov”.
În fine, pâncotanul recunoaște că evoluțiile sale pot fi și mai bune în tricoul „alb-negru”: „Deocamdată nu sunt mulţumit de ce am realizat la Pâncota. Sunt sigur că pot mai mult, pot să-mi ajut mai mult echipa. Aş dori să demonstrez acest lucru în următoarele etape”.

Recomandările redacției