Crișenii pot participa la Bursa locurilor de muncă

0
207

bursa munca ChCrLa Chișineu-Criș, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă, împreună cu Analytika International și Primăria orașului Chișineu-Criș, organizează timp de patru zile, începând de luni – adică în perioada 12-15 mai 2014 – o bursă a locurilor de muncă. Aceasta va fi găzduită de Cantina Liceului Teoretic „Mihai Veliciu“ din oraș.
După cum ne preciza Lucian Birta, unul dintre cei implicați în organizarea acestui eveniment deosebit, „angajatori de top de pe raza județului Arad vor fi prezenți la Cantina Liceului Teoretic «Mihai Veliciu», în zilele specificate, unde sunt de asemenea așteptați, între orele 9-17, toți locuitorii orașului – și a zonei din vecinătate – aflați în căutarea unui loc de muncă“.
Prin urmare, locuitorii orașului Chișineu Criș aflați în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-l schimbe pe actualul, au ocazia să-și caute un job mai bine plătit la această primă ediție din acest an a Bursei Generale a Locurilor de Muncă organizată chiar la ei în oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.