cosmaAMEFA se numără printre candidatele la calificarea în play-off-ul Superligii Naţionale de polo. Echipa arădeană este în grafic la finalul turului, clasându-se pe locul patru, cu 18 puncte, la două respectiv trei lungimi distanţă de urmăritoarele Crişul Oradea şi Sportul Studenţesc.
Antrenorul Cristian Cosma se aşteaptă la o luptă aprigă pentru ultimul loc de play-off, la care mai speră Rapid Bucureşti, care are nouă puncte, şi chiar şi codaşa Poli Cluj, cu un singur punct după tur. „Toate echipele au mai făcut schimbări, noi am rămas aceeaşi, măcar asta ne bucură. Chiar şi Poli Cluj, care are doar un punct, are şansa ei, vom avea jocuri grele la ei acasă. Lupta pentru ultimul loc de play-off se va da în cinci şi nu ne va fi deloc uşor, pentru că avem mai multe meciuri în deplasare. Consider că principala favorită la locul patru este Sportul Studenţesc, echpă care la Arad nu a contat pe doi oameni de bază. Turul de campionat a fost destul de bun, cu excepţia a două meciuri, unul cu Crişul la Oradea şi cel de la Arad, cu Rapid, pe care nici acum nu îmi explic cum l-am pierdut. Noi ne vom juca şansa, iar calificarea în play-off ar fi o performanţă”, transmite antrenorul arădean.
AMEFA debutează în noul an în faţa primelor două clasate. Pe 14 şi 15 ianuarie, poloiştii arădeni evoluează în deplasare la liderul CSM Digi Oradea, iar o săptămână mai târziu primesc, la Arad, vizita Stelei Bucureşti.

Recomandările redacției