Cristi Ganea (26 de ani) nu s-a acomodat la Athletic Bilbao, iar cariera sa va continua în liga a doua din Spania, la Numancia, după cum anunţă reputatul cotidian spaniol Marca.
Potrivit informaţiilor oferite de jurnaliştii iberici, Ganea va merge sub formă de împrumut la Numancia până la finalul sezonului, urmând să se întoarcă la Athletic peste şase luni, bascii sperând că perioada petrecută în al doilea eşalon al fotbalului spaniol îl va ajuta să revină mai puternic.
În acest moment, Numancia are doar 22 de puncte din primele 19 etape, suficient doar pentru locul al 14-lea în Segunda Division, cu două puncte mai mult decât prima echipă aflată pe loc retrogra­dabil.
Ajuns în Ţara Bascilor în vara anului trecut, cu Athletic plătindu-i Viitorului un milion de euro în schimbul său, Ganea e înlăturat după jumătate de sezon în care a jucat doar două meciuri.
Lăsat de cele mai multe ori în afara lotului, a prins 50 de minute ca titular în campionat, cu Levante, apoi a mai strâns 17 minute într-un meci cu Huesca, din Cupa Spaniei.
2021 e data la care expiră înţelegerea dintre Cristi Ganea şi Bilbao, în contract existând şi o clauză conform căreia ea poate fi prelungită pe încă o stagiune.

Recomandările redacției