paninFundașul arădean primește recunoștința cuvenită de la CFR Cluj. Sâmbătă, tripla campioană a României îl învestește pe Cristian Panin în funcția de team-manager, (și) în semn de apreciere pentru cei aproape 10 ani petrecuți în Gruia.
Pe site-ul oficial, trupa antrenată din această vară de Mircea Rednic a transmis:
Unul dintre cei mai longevivi și constanți fotbaliști români, Cristian Panin, are în spate o carieră de fotbalist profesionist de peste 15 ani și de peste 400 de meciuri oficiale în primele două divizii românești. A debutat la UTA Arad, echipa orașului său natal, unde de la început s-a remarcat ca un lider de vestiar și a ajuns un nume sonor pentru toți arădenii.
Datorită unui profesionalism exemplar și a unui caracter de fier, a reusit să acumuleze un palmares extraordinar: 200 de meciuri în liga a doua – 6 goluri; 220 de meciuri în prima liga – 5 goluri; 9 partide în cupa Intertoto; 10 meciuri în Europa League; 9 partide în UEFA Champions League; a bifat și 2 apariții în tricoul reprezentativei naționale: în 2008 cu Georgia și în 2009 cu Insulele Feroe
În urma tuturor acestor eforturi, Panin se poate mândri cu o vitrină de trofee deosebit de bogată: a fost de 3 ori campion al României, în 2008, în 2010 și în 2012; a câștigat Cupa României tot de 3 ori, în 2008, 2009 și 2010 și de 2 ori a câștigat Super Cupa României, în 2009 și 2010. În 2010 când a câștigat Cupa si Supercupa, a fost ales „cel mai bun jucător” de către suporterii echipei CFR 1907 Cluj, trofeu care îi va aminti toata viața de suporterii și fanii alături de care a atins cele mai mari performanțe ale carierei sale.
Ne despărțim de Panin, însă doar în calitatea lui de fotbalist, pentru că experiența și caracterul lui vor rămâne în continuare în slujba clubului CFR 1907 Cluj. Așa cum este firesc, Panin rămâne alături de noi, dar de acum va trăi bucuriile și tristețile asemenea celor din tribună, o perspectivă, spun unii, cu trăiri chiar mai intense. Îi urăm bun venit Team Managerului echipei CFR 1907 Cluj, Cristian Călin Panin și îi dorim ca în noua sa calitate să obțină cel puțin la fel de multe trofee ca și în anii în care a muncit pentru ele, în iarbă.
Mulțumim, Cristian Panin!

Recomandările redacției